Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

Örömmel üdvözlöm honlapunkon!

Ismét egy új, reményeim szerint az Önök igényeihez rugalmasan alkalmazkodó, folyamatosan bővülő egészségügyi vállalkozást ismerhet meg tájékoztatónkból.

Orvosként régóta látom és szükségszerűnek is érzem, hogy párhuzamosan az egyre nehezebb helyzetben lévő állami egészségüggyel egyre több magas szinvonalon működő magán szolgáltató jelenjen meg.

Közel húsz éves szakmai ismerettel a hátam mögött ismerem az ellátórendszer kuszaságát, hiányosságait. Sokszor látom a beteg kiszolgáltatottságát, útvesztőt, mire ellátást kap. Az ingyenes egészségügy mára illúzió, senki sem gondolja komolyan. A betegek részéről jogos az elvárás, hogy a pénzükért megfelelő, színvonalas ellátást kapjanak. Az Önök igényeit nagyrészt ismerve igyekszünk kollegáimmal megteremteni alakuló egészségügyi szolgáltatásunk szakmaiságát, arculatát. Célunk a jó kapcsolat kialakítása, hogy gondozott betegeink hosszabb távon is bizalommal jöjjenek hozzánk! Fontosnak tartjuk a holisztikus szemléletű gyógyítást, mely nem csak egy körülírt problémával foglalkozik, hanem a beteg ember egészét - testét, lelkét, akár környezetét - vizsgálja, kezeli. Tapasztalataink szerint személyesebbé, tartalmasabbá válik ezáltal az orvos-beteg találkozás.

Kérjük, tekintsék meg képgalériánkat is! Büszkén említem meg, hogy a rendelő tervezése, kivitelezése saját kezűleg történt. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, további információt kaphat rendeléseinkről, kollégáinkról a menüsorban.

Közvetlenül is elérhet minket kérdésével - akár panaszával! - az E-mail info segítségével. Köszönjük az érdeklődést, viszont látásra!

Dr. Söröss Tamás